miercuri, 22 februarie 2012

Fragmente din emisiunea "Seara cu Serghei si Mara " - 21.02.2012





6 comentarii:

  1. Tigane uite promit ca nu te mai injur daca ajutati femeia aia sa isi gaseasca o locuinta decenta..ca vorbai aia sa injure poate toata lumea..sa ajute pe cineva e mai greu...shi la tine are garla peste...

    RăspundețiȘtergere
  2. fix in cur il doare pe Serghei ca il injuri tu!:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Serghei si Mara va iubesc !!! din Japonia va urmaresc imi sunteti dragi ....vreau si eu pufuleeeeti ^_^
    va pup si tineti o tot asa !

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte tare duplexul vostru de aseara!! :)) m-a distrat teribil ziarista/mistress/avocata multitalentata de la Capatos. de ce oare era atat de suparata si fricoasa atunci cand tu intrai in emisie??? sau are amintiri neplacute cu tine???:)))
    bv Serghei si Mara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest caz ne-a miscat pe toti foarte mult.La inceput am crezut ca este nebuna, dar cand a inceput sa vorbeasca ne-am dat seama prin ce drama trece.Ce m-a impresionat foarte mult (cred ca s-a vazut si pe fetele noastre) a fost puterea ei de a lupta si modul in care si-a crescut copiii.A fost prima oara in viata mea cand mi-a fost rusine ca am niste bani.Acest lucru nu este normal , de fapt cu totii ar trebui sa avem un nivel de trai decent , nu mie trebuie sa imi fie rusine ca am ci acestei societati , celor care ne conduc si care se ocupa de sistemul de asigurare sociala al tarii la care contribuim cu totii!
    M-a impresionat si faptul ca a avut perseverenta de a apela la toate nivelele existente in aceasta tara si cum absolut toti au fost surzi si orbi la orice solicitare.Traim intr-o tara in care violatorul este facut vedeta iar oameni ca Gica Popescu ,Giovani Becali , Victor Becali , Cristi Borcea , Meme Stoica , Gigi Netoiu care au facut in felul lor ceva pentru tara asta sunt propusi pentru pedepse de la 10 la 20 de ani.Am ajuns sa traim intr-un haos total .Foarte multi ani ne-au spus ca vor sa o ajute pe aceasta femeie.Cine doreste sa o ajute aceasta femeie ,pot sa ii transmit numarul ei de telefon.
    Voi porni o campanie de mediatizare a acestui caz pana cand aceasta femeie va reusi sa obtina o locuinta.
    Legat de injuraturi , injurati-ma cat puteti , nu ma deranjeaza catusi de putin.Daca m-ar fi deranjat as fi inchis aceasa pagina de blog sau as fi cenzurat mesajele (multe) in care sunt injurat !
    PS - ca sa vedeti cata dreptate am, urmariti cati avocati au sarit autosesizandu-se in apararea drepturilor acestei femei ,la aceasta emisiune ! Niciunul , pentru ca "mediatizarea" nu este suficienta ca sa ii motiveze !

    RăspundețiȘtergere
  6. Auzi Serghei..daca face-ti intradevar ceva real pt femeia aia sa dati la tv..altfel numai vorba de voi...ca shi celelalte emisiuni

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...