marți, 24 ianuarie 2012

Fragment din emisiunea Happy Hour - preluare you tube

10 comentarii:

  1. jegule iar iti arati murdaria sa-ti fut nemul in cur de imputit tzigan

    RăspundețiȘtergere
  2. ai fost pe faza cu doamna tatoiu, dar trebuie sa intelegi ca persoanele care sunt in politica trebuie sa dea socoteala. stim cu toti si tu poate sti cel mai bine ca politicienii fac bani si din piatra seaca. aici hai sa fim corecti. ca si averi daca si-au facut, si-au facut tot din influenta politica, dar ma rog, eu cu nepoata ta nu am nici o treba, sper sa fie fericita! cat despre tine, nu am decat cuvinte de lauda. lasa-i in pace pe cei care te judeca, chiar nu ai de ce sa-ti faci probleme, nu te poate iubii toata lumea si cred cu convingere ca romanii nu prea au simtul umorului. am citit atatea jigniri si atatea vorbe urate aici pe blog...e incredibil. rautatea poate lua diverse forme, eu zic sa nu bagi in seama postarile astea de doi bani.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://claymoor.blogspot.com/2012/01/in-vizita-la-maftei.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Serghei, ignora aceste comentarii de barbati frustrati care nu au curaj sa vorbeasca in fata femeilor si isi varsa naduful pe unde se poate: pe stadione, pe blog-uri etc. chiar nu merita sa dai curs acestor penibili. v-am admirat intotdeauna din povestirile unui prieten care juca in echipa de rugby prin 70-80. va cunostea destul de bine si ne povestea multe despre voi. pe Nicu il admiram ca era destul de chipes. acest prieten o stia si pe sora ta Donca. sa sti ca intotdeauna se vorbea frumos la adresa voastra. eu sant mai "tanara" decat voi cu vreo 7 ani. iti doresc numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cine pula mea este Tatoiu asta Serghei iai pe toti la pula

    RăspundețiȘtergere
  6. Un om care spune lucrurilor pe nume. Felicitari domnule Mizil!
    Referitor la postarea anonimului de mai sus...in vremuri asa grele pentru unii trebuie sa ne pastram si simtul umorului!:)

    RăspundețiȘtergere
  7. sunteti foarte tare .puneti pe toata lumea la punct pt ca toti sunt niste imbecili si niste carcotasi .mi a placut emisiunea cu tatoiu dar cred ca v ati abtinut f mult si nu merita .in lipsa de ocupatie isi da cu parerea total eronat .dar dvs sunteti f tare imi place la nebunie sa va urmaresc .felicitari.de ce nu va faceti si facebook?

    RăspundețiȘtergere
  8. maestre mi-a mers la suflet.pe ea pe mama ei de panarama.specialista pulii.bravoooo.esti miez !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. rade ciob de oala sparta,Tatoiu a fost mare luptatoare,se lupta fata doctorului in formatie de gangbang!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...