luni, 30 ianuarie 2012

6 TV

Va invit incepand de astazi seara incepand cu ora 22.30 sa ne revedem la 6 TV ,distribuit de RCS&RDS , INES si ACTA precum si pe internet (www.6tv.ro)

34 de comentarii:

  1. Felicitari Serghei! Si eu am avut necazuri cind am lucrat la Mihei si nu mai era mult si ma omorau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravooo,avem mai mult Serghei Mizil la televizor! Mult succes cu televiziunea dvs domnule Mizil! Respect!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vizionat pe internet ...succes si pe maine seara...pupic,mm

    RăspundețiȘtergere
  4. ce sugea ciubucu MARA BANICA in trecut

    RăspundețiȘtergere
  5. SERGHEI II MAI DAI SI TU UN CIUBUC DE SUPT CATE O DATA ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Madam Tatoiu a spus ca cei din familiile ,,nomenclaturii comuniste'' trebuie linsati pina la a patra generatie. Tatal meu a fost sef serviciu de informatii in cadrul armatei in anii 50 si doar membru UTM-nu a fost membru de partid si nu glumesc. Sa inteleg ca eu sint prima generatie care trebuie linsata, urmind ca stranepotii mei sa poata trai in siguranta in aceasta tara pentru ca nu a permis ruperea Banatului de Romania pentru Yugoslavia si pentru ca a curatat mare parte din dosarele liberalilor si legionarilor de crime de razboi. Interesant.Anonim doar pentru unii.

    RăspundețiȘtergere
  7. super!!!!!!!!! sper sa prind si eu pe internet,si deasemenea sper sa inregistrati emisiunie sa le vedem si noi cei de afara cand putem,in functie de fusul orar!!!!!!!te rog mult Serghei sa te asiguri de asta!succes mult
    numai bine
    Paul

    RăspundețiȘtergere
  8. cata muie face Mara Banica

    RăspundețiȘtergere
  9. sa tio luam la pula pe colega ta serghei ne lasi

    RăspundețiȘtergere
  10. nu imi place Mara Banica, are prea multe impresii in cap si nu vad de ce, are exact tupeul ala de doi bani si nu o prinde deloc, dar o inteleg pe o parte, intotdeauna oamenii care nu sunt foarte frumosi la exterior o dau in extreme, dar de tine imi place mult. imi pare rau ca spun asta de Mara, dar asta gandesc, nu imi place de ea. mult succes si sper sa aveti subiecte bune, sper sa nu fie totul tabloidizat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu cu Mara am pornit cu acest proiect impreuna.Ne completam bine in aceasta formula.Este normal ca doi oameni care fac o emisiune sa nu aiba aceiasi parere , in felul acesta emisiunea devine mai dinamica.Spre deosebire de cazul altor televiziuni si emisiuni de acelasi tip ,noi nu pregatim emisiunile ,ele se creeaza spontan prin interactiunea dintre noi , iar pentru acest lucru Mara isi aduce aportul intelectual si de spontaneitate necesar.Tinand cont de cat de mica este echipa noastra cred ca putem sa fim multumiti de rezultatele si performantele obtinute.
    Astept comentariile voastre in continuare , bune sau rele cum sunt ele, sunt binevenite !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inteleg ca santeti la inceput..dar totusi,la ce anturaje aveti puteti aduce alti invitati..nu cred ca o sa va urmareasca lumea cand voi il aduceti pe Romeo Fantastick( om care sa para mai libidinos nu am vazut),...si aparatura aia de studio parca e luata de la REMAT

      Ștergere
  12. Serghei, la emisiunea de aseara nu am avut de loc sonor, in realitate a fost la inceput un pic cum sa explic ...ceva asemanator cu telefonul cind nu te lasa sa comunici cu cei de acasa...te voi tine la curent cu ac mic detaliu.pupic,mm

    RăspundețiȘtergere
  13. jeg si nesimtire asta emani mai tzigane nespalat de cacat

    RăspundețiȘtergere
  14. atunci daca sunt binevenite comentarile noastre hai sa te ardem si noi odata Doamna Mara Banica ce zici

    RăspundețiȘtergere
  15. STAI DREACU ACASA CU COPILU TAU TE MANANCA GURA VREI SA O SUGI PUTIN SUNT FAN SERGHEI DAR CURVA ASTA NU ARE CE CAUTA PE LA TELEVIZOR

    RăspundețiȘtergere
  16. adevarul doare cel mai tare!sunt un rezident in Spania si-mi pare rau ca nu prind 6tv desi am platit tot pachetul rds.in general oamenii inteligenti trec drept haimanale dar asta in viziunile comuniste.democratia inseamna LIBERTATE dar multi nu inteleg noima acestui cuvant.eu am plecat din romania pentru ca nu am mai suportat ca sa fiu tratat ca un rahat de caine slobozit pe trotuar.aici sunt o SLUGA dar am DEMNITATE.VA DORESC MULT SUCCES....SAU SA ZIC SUCCESURI?nu ca nu sunt analfabet si am studii mai multe ca EBA

    RăspundețiȘtergere
  17. mara e smechera tocmai pentru ca nu o haliti voi ma;)e smechera pentru ca isi creste copilul singura si pt ca e ziarista,nu stirista cu norma.Voi nehalind-o ii dati valoare.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mara nu este aia care cauta tatal copilului printre boschetari? L-a gasit pana la urma ?

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu se prinde pe RDS&RCS e o comapnie de kkt..ne scot cand vor ce programe vor,,cum ar fi si antena 2 :|:|:| GSP etc... Deci e cineva care a prins programu pr RDS.RCS ? Cum ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. schimba televizorul..:D , postul e in grila RDS..

      Ștergere
  20. Daca televizorul nu este performant , cere de la RCS RDS un decodor , mentionand postul pe care vrei sa il prinzi.Acum postul este difuzat de RCS RDS, INES si ACTA (ca societati de distributie).Mai poate fi prins pe internet pe www.6tv.ro .

    RăspundețiȘtergere
  21. Se pote vedea pe digi satelit?Daca da, pe ce coordonate?Cine stie sa-mi spuna si mie.Multumiri

    RăspundețiȘtergere
  22. eu loc in italia si nu se desc pag de internet.ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna Seara si felicitari pentru acest proiect.Sunt un mare fan al lui Serghei Mizil,parerea mea la cum arata acum romania ar trebuii sa fie predat ca materie in scoli, poate cu oameni ca Serghei o sa iasa tara asta din mocirla, o seara placuta.

    RăspundețiȘtergere
  24. bravo serghei sunt un fan al tau

    RăspundețiȘtergere
  25. bravo serghei te admir pentru curajul si atitudinea ta succes in continuare pentru colega ta nu am cuvinte de lauda nu e decat o zdreanta cu mult tupeu are un statut pe care nu il merita.

    RăspundețiȘtergere
  26. zicetimi si mei frecventa de la rcs

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intra pe fb pe Seara cu Serghei si Mara si intreaba acolo , o sa iti spuna Mara pe ce frecventa e

      Ștergere
    2. AKTA in zona Campulung Arges-Dragoslavele nu transmite 6TV

      Ștergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...