marți, 6 septembrie 2011

Cand ma puteti vedea la TV

Cine doreste ma poate vedea astazi seara la " Un Show Pacatos " impreuna cu Dan Capatos

9 comentarii:

  1. Haoleu..shi mai zici ca nu esti tigan.....Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Seghei :http://www.youtube.com/watch?v=AWDGEjlgRbg&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  3. Ha,ha,ha...tu si facultatea doua linii paralele...daca nu era pcr-ul,satra te minca...Hai la Belitos sa sugi chilotii parasutelor...vezi sa hahaiesti pe rit si sa nu faci bale la canini pt ca strici confortul vizionarii tv...si nu uita batista sa te stergi la bot, ca nu e frumOS cu mina...precum satrarii...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  4. poate il identifica cineva pe psihopatul asta si-l trimite la spitalul 9 in camasa de forta. mai le rouge, ce te-a chinuit in copilarie asa mult? poate reusim sa te ajutam cu ceva, ca sincer mi-e mila de tine! esti demn de mila!

    RăspundețiȘtergere
  5. s-a tot readus in discutie de Nicusor, ma rog, trecutul vostru si aveam si eu o curiozitate, am vrut sa te mai intreb...le aveati frate cu dansul? ca nu imi imaginez cum aratati dansand tu si cu Nicu. pe ce muzica dansati, adica dansati tangouri, romanta, rock, chestii de genul asta?? ca de petrecut stiu ca petreceati la greu. mai pe scurt, va placea sa dansati?

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai toapa irina,se vede ca ai fost indoctrinata cu mizeria securisto-comunista...s-au dus acele vremuri...voi acolo in Romania se pare ca ii duceti dorul...Ar trebui sa te injur dar esti totusi o MUIEre...tova am vrut sa spun...n-am gasit alta...rima!Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  7. BARON LE S.GE, vino in Romania, ticnitule, sa-ti indesam toata "mizeria securisto-comunista" pe gat, ca sa ne racorim in sfarsit "dorul"... dement incurabil! Sa te ia dracu' acolo unde esti!... Si inca ceva: sa s.gi p.la, dobitoc facut la norma!

    RăspundețiȘtergere
  8. Serghei, te futusei cumva in cur inainte de poza de ai privirea aia? Fii sincer traiasca familia ta!

    RăspundețiȘtergere
  9. ma amuza teribil retardatul asta BARONUL LE ROUGE :))

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...