marți, 9 august 2011

Legat de emisiunea "Realitatea te priveste"


Printre invitatii de la emisiune o prezenta aparte o constituie arhitectul Camil Roguski care minte cu o nonsalanta uluitoare.
Mie mi-ar fi rusine daca asi avea varsta lui, sa fac asa ceva.De cand m-a vazut ca sunt in emisiune m-a atacat, ca am baut, ca Ceausescu m-a dat afara de urechi etc
Aceste afirmatii sunt niste ineptii, nu am baut niciodata in casa lui Ceausescu si nici nu am stat in preajma lui mai mult de cateva ori, nu se pune problema sa ma fi luat el de urechi, sa ma dea afara, daca chiar considera acest lucru necesar, avea cine sa o faca !
Acest om povesteste numai ineptii! Sa luam un exemplu : cum s-au prezentat arhitectii cu macheta noilor statiuni (pe vremea aceea) Neptun , Olimp,Jupiter,Venus,Saturn la Nicolae Ceausescu.Dupa ce a fost vizionata macheta, Ceausescu s-a retras putin , unul dintre arhitecti a stranutat , a mutat obiectivele , moment in care Ceausescu s-a intors si s-a uitat la proiect si ele asa s-au realizat(in forma denaturata de stranut)
Dupa emisiune, am fost sunat de fosti ofiteri de la Directia a 5-a care erau in preajma familiei Ceausescu, care m-au intrebat de ce il las pe acest om ( Roguski) sa minta, ca ei nu il cunosc, nu l-au vazut niciodata in preajma lui Ceausescu , in concluzie de ce nu iau atitudine.
Din punctul meu de vedere, pana la urma, nu Roguski este de vina, ci televiziunile care cheama astfel de oameni , care fabuleaza liber si nestingheriti , bazandu-se pe faptul ca nu are cine sa arate ca mint si isi reinventeaza trecutul.
In emisiune am fost si eu surprins de aparitia lui Tatulici alaturi de mine(nu stiam ca va face parte dintre invitati)

4 comentarii:

  1. "Din punctul meu de vedere, pana la urma, nu Roguski este de vina, ci televiziunile care cheama astfel de oameni , care fabuleaza liber si nestingheriti , bazandu-se pe faptul ca nu are cine sa arate ca mint si isi reinventeaza trecutul"!De ce l-ai citat doar pe mosulica Rogusfi? Tu ar trebuii sa fi in capul listei de de invitati care nu ar avea ce cauta intr-o emisiune, pt ca tu nu spui nimic nu comunici nimic decit hahaituri, bale si scirba! Apropo cei din jurul tau cind iti vad mizeria de pe piele mai pot minca confortabil? Fata de tine mosulica chiar are ce povestii! Tu esti si ramii o PUTOARE! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  2. asta este un om senil, se vede de la o posta. ma intreb ce o fi cautat starpitura aia de Tatulici in emisiune? o mare jigodie care a demonstrat ca este un om de cea mai joasa spete, atunci cand s-a repezit sa-l loveasca pe Nicu. un nenorocit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tatulici a fost si va ramane toata viata un oportunist fara margini, iar arhitectul ala e depasit de realitate. mai Serghei, ma intreb acum be bune, cum draq de ai pierdut toate lucrurile care intr-un fel te-au legat de trecut si aci ma refer la poze spre exemplu. mie chiar nu-mi vine sa cred ca din acea perioada tu nu ai ramas decat cu 20 de poze, acuma sincer, dar ma rog pana la urma tu sti cel mai bine adevarul. spunei intr-o postare recenta ca voi, adica tu si Nicu ati crezut ca la Predeal va fi sfarsitul si ca va aresteaza pe toti. la ce faceai referire. chiar de Predeal nu stiu sa se fi intamplat ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. tatulici=scursura, nici macar umana.

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...