miercuri, 16 februarie 2011

Din emisiunea de aseara - "Un Show Pacatos" - preluare a1



















14 comentarii:

  1. Mai "GROZAVA" intovarasire nici ca s-a mai vazut...A TUNAT SI I-A ADUNAT !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai,toti expiratii si obositii,apar in emisiuni de doi bani! De fapt Capatos stie chestia asta-la fel a facut si cu NIchitA-SI ISI BATE JOC DE EI! Mai lipsea V.Lis alias moartea in vacanta,si tacimuL era complet! Nu mai vorbesc de behaitorul si rigiitorul sef...care face spume la gura si se sterge cu podul palmei...SCIRBOS! TIN SA ANUNT CA MEGAPROIECTUL CU TV-UL A DEVENIT IREALIZABIL ASA CA VEI FACE IN CONTINUARE TROTUARUL TELEVIZIUNILOR...CONCURENTE! Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si cum ziceai ca ramane nasu la nunta asta? ne..., oricum s-a cam speriat cruda cand te-a vazut pe la spate...

    RăspundețiȘtergere
  4. pacat ca te duci in asemenea emisiuni Serghei!Chiar nu esti de nivelul rau , ne lipseste umor tau adevarat nu facaturile astea!Sanatate

    RăspundețiȘtergere
  5. Mananca si el ma ce vreti... credeti ca pe el il intereseaza unde se duce. Normal ar trebui sa se respecte putin ca e un Niculescu-Mizil si sa se fereasca de boschetari, dar sunt sigur ca nu e prima oara cand o aude. Normal ca are un potential mare, ar fi putut sa fie orice mai ales avand rampa numelui in spate dar el s-a axat mai mult pe placerile vietii fara responsabilitati. Asta e, nimeni nu e indreptatit sa judece pe nimeni dar pacat de tine Serghei!

    RăspundețiȘtergere
  6. Emisiunea asta a fost de kkt. Enervanta rau Mara Banica sau cum o cheama, incearca sa fie altceva decat este, prea se da smechera,,,si felul in care vb, si glumele pe care le incearca,la care e imposibil sa razi, am impresia ca incearca sa`ti copieze caracterul,stilul Serghei,dar ii sta prost, si nici nu reuseste.Tu ai facut diferenta,si Mihai Mitoselu,iar restu...au fost chemati degeaba.Si Stoian ala e "expirat", am ras la glumele lui in continuu,,,defapt de ceva zile nu ma mai opresc :|

    RăspundețiȘtergere
  7. Voi trebuie sa intelegeti ca emisiunea este doar de divertisment si de caterinca,ea trebuie sa destinda lumea si trebuie luata ca atare.
    La cata saracie si amaraciune plutesc acum in atmosfera, e nevoie si de putina comedie.
    Toata ziua asistam la stiri cu morti,crime,arestari,persecutii,intrigi politice.
    Un pic de circ de alta natura decat cel politic nu strica.
    Ca razi cu, sau de participanti, asta depinde de cei care iau parte la show.
    Cel putin eu asa gandesc.
    Nu pot sa nu fiu sincer sa va spun, ca eu m-am distrat in timpul emisiunii ca si echipa de filmare din studio, care era pe jos de ras.

    RăspundețiȘtergere
  8. ala nu e divertisment ... e prost-gust cu asa invitati ca Ogica si Moculeasca si doua tute care nu fac nimic!Caterinca si divertisment faceai la OTV cand erai cu Bichir(aia era caterinca).Succes!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie mi-a placut emisiunea, am ras copios aseara. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  10. cele mai tari emisiuni ale tale, au fost cand ai aparut la otv si ai inceput sa povestesti din amintirile tale,exact dupa ce te`ai certat cu Madalin Voicu. Eu propun sa te mai certi iar cu el,,si sa apari iar la otv cu relatari din vechile tale trairi :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Super frumoasa emisiunea,mi-a placut enorm! Si cine are ceva cu Mara sau cu Serghei sa ii pupe in cur dupa cafea dimineata! Toate invidioasele va luati nume de barbati si scrieti pe bloguri si injurati persoane publice ca muriti de foame si abia va platiti cablul! Bravo lor (lui Mara si Serghei) ca stiu sa se distreze oricand si oricum si probabil ca nu o fac nici gratis! Sunt doua personalitati care se potrivesc de minunte. Tineti-o tot asa Serghei!

    RăspundețiȘtergere
  12. Amice esti gretos rau ... Cum pula mea a fatat ma-ta un urangutan ca tine ma ? In plus mai esti si agramat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Domnul Serghei Mizil,sunt un fan al dvs,faptul ca vorbiti deschis,fara nici o teama,fara rusine....sunteti super tare,as dori daca puteti sa-mi spuneti si mie cum sa vad emisiunea de la capatos cu fata dvs,cand a-ti adus arhiva din viata dvs....si as dori daca se mai poate sa mai vad si emisiunile de la otv....super tari...puteti sa le postati?sau undeva unde la pot downloada sau viziona:D?....sa traitii 120 de ani:*

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...