joi, 23 decembrie 2010

"Umanitatea portocalie" - partea 2 a - preluare videonews.ro

Dupa 21 de ani de la revolutie, in care la sfarsit de decembrie au fost sacrificati 2 oameni printr-o executie comandata,s-a nascut un nou simbol care trage un semnal de alarma cu privire la situatia romanilor !
Acestia sunt adevaratii eroi ai Romaniei , cei care au curajul sa arate guvernantilor ce se intampla prin sacrificiul lor!
Tot ce a facut , a facut cu mandrie si curaj pentru a arata prin ce trec oamenii sacrificati fara pic de jena de guvernantii nesimtiti care stau cu gandul numai la buzunarul lor !
Sa nu uitam ca atunci cand au invadat rusii Cehoslovacia,studentul care si-a dat foc a fost considerat erou national si nu nebun!
Apar tot felul de politruci de doi bani,care incerca sa transforme semnificatia gestului facut , sa-l demonetizeze sa-i dea o tenta de nebunie sau absurd!
Tot respectul pentru curajul acestui om de a-si afirma public si intr-un mod care nu poate fi ignorat protestul,tot respectul pentru omul care a vrut sa se sacrifice pentru a exprima ceea ce simt si gandesc atatea milioane de romani care nu iau atitudine!



8 comentarii:

  1. Realitatea este crunta. La ora actuala Basescu si gasca lui de acoliti fac ce ii taie capul fara a le pasa vre un pic de restul lumii. E mai dictator ca Ceausescu si se pare ca e si mai greu de dat jos de la carma tarii. Ceausescu a murit ... Traisaca Basescu! .......coleg de camera cu masa !

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca daca se intampla intr o alta tara era tot demis

    RăspundețiȘtergere
  3. Corecte observatiile postate, Serghei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Craciun Fericit Serghei si la toti de pe blog

    RăspundețiȘtergere
  5. Craciun Fericit, Serghei!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...