sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Sa revenim la zilele noastre ....

Dl presedinte Basescu cred ca va deveni cat de curand o nesecata sursa pentru basmele romanesti.
Pe zi ce trece se transforma intr-un personaj gen Pacala sau Tandala sau...avem atatea intre care sa alegem, dar el isi faureste propriul personaj,cred ca o sa se numesca "Base" .
Nu pot sa-l compar inca cu Bula, dar nu se stie nicodata cat ne poate surprinde in viitor...
Cu o imaginatie demna de invidiat scorneste zi de zi lucruri surprinzatoare, explicatii ale inexplicabilului,respectiv cum am putut ajunge la o situatie atat de proasta economica,la un nivel atat de scazut de trai,la o perspectiva atat de sumbra a viitorului.Iata o mostra...


25 de comentarii:

  1. lua ti-as rujul ala in ...:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Serghei, stai tu linistit, ca se poate si mai rau, intotdeauna e loc de mai rau, chiar si cu alt presedinte....:)

    RăspundețiȘtergere
  3. de sarbatori ,ne faci un cadou, un' sprit' in direct ,sti tu, la otv?...:)ce zici?..:)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu-l mai criticati atat pe basescu, suntem in UE ,in curand in Schengen..si avem cu totul alti conducatori..suntem la mana fmi..
    sunt destui , crede_ma , care , plimba o hartie dintr-un birou in altul , iar apoi, protesteaza la taierea salariului..:))

    RăspundețiȘtergere
  5. iar acestia sunt mult mai multi decat cei ce , da , trebuie ajutati,intr-adevar, sa nu moara de foame, sa aiba bani de medicamente, intretinere..etc..

    RăspundețiȘtergere
  6. cel mai bun cred ca e modelul chinez...ori muncesti si ai , ori nu muncesti si, nu ai...
    (chinezii au ridicat un bloc de 10 etaje in 5 zile...!)
    nu cred ca problema e neaparat basescu, ci alti smecheri din pdl, psd , pnl...etc....
    In rest, multa sanatate Serghei!

    RăspundețiȘtergere
  7. a zis bine basescu:multi s-au obisnuit sa traiasca din specula si nu din munca.....iar asta e realitatea pe care o vedem zi de zi...

    RăspundețiȘtergere
  8. pentru Serghei:
    sunt pe primul loc in top/
    cand intru sa-mi faceti loc/
    sa vedem pe cine_l tine si cine se da la mine:)!
    Respect!
    pitestiu...

    RăspundețiȘtergere
  9. basescu e cel mai mare sarlatan pe care l-a avut tara asta..din pacate nu lasa marinaru' carma din mana pana nu se scufunda vasu'...

    RăspundețiȘtergere
  10. a mai fost unul,il uitasem pe iliescu:-)

    RăspundețiȘtergere
  11. cine ar putea lua carma..? DD , ANTONESCU, PONTA?
    viitorul inseamna spatiul schengen, disparitia granitelor, libera circulatie, recalificarea oamenilor in munca...nu mai invinovatiti pe basescu pentru probleme personale..nu i-a pus nimeni ca, plimband o hartie dintr-un birou in altul sa-si a case , masini..pe credit, pe 30 ani..etc ,
    viitorul inseamna:esti bun...traiesti bine, nu esti bun , nu traiesti bine...

    RăspundețiȘtergere
  12. Cine este Radu Golban?este economistul care a dezvaluit existenta datoriei de 19 miliarde de euro a germaniei fata de romania.Spune intr-un interviu ptr.Libertatea ca documentele gasite si studiate de el sunt suficiente ptr. dovedirea acestei datorii istorice.Dupa dezvaluirile facute despre acest subiect,i-au fost aduse amenintari cu moartea prin intermediul unui "emisar"roman cu relatii la cel mai inalt nivel politic.Are sau nu Germania o datorie fata de noi?Ce ar trebui sa faca statul roman in mod normal?Cine reprezinta statul roman?...Ce face presedintele ales de popor in situatia asta?...pupic,mm

    RăspundețiȘtergere
  13. p.s.ptr cine nu stie carte...germania si romania se... cu litera mica ...valabil si ptr basescu pupic,mm

    RăspundețiȘtergere
  14. Problema este numai Basescu, pentru ca la ora actuala conduce un singur om si anume Basescu.
    Nu este acceptabil ca un presedinte sa aiba un comportament atat de contradictoriu de la o zi la alta,un conducator trebuie sa fie coerent.
    Azi spune un lucru maine, altul.
    O data suntem in plin progres economic,o data suntem in criza,o data nu avem nevoie de imprumuturi, alta data tocmai trebuie sa imprumutam ca alta sansa nu e.
    Este de vina pentru ca el si numai el, a tinut in brate un guvern complet incompetent, care nu a reusit sa faca altceva decat sa se imprumute,iar banii nu au mers decat catre clientela lui politica(administrati fiind de muza presedintelui)
    Contradictia afirmatiei :suntem in UE si la mana FMI ,de ce sa depindem si de FMI cand deja suntem legati de UE ?
    Nu putem sa comparam Romania cu occidentul Acolo exista asistenta sociala.
    Ce s-a intamplat in ultimii ani cu spitalele,cu ingrijirea copiilo, cu intregul sistem sanitar, felul in care este destabilizata orice structura care contravine intereselor personale ale lui Basescu etc ne dau o imagine exacta a dimensiunii haosului in care ne afundam.
    Un alt exemplu este Ministerul de interne.Sunt adusi ministri care nu au nici un fel de experienta si a caror prestatie este jalnica.
    Democratia, inseamna sa poti schimba pe cei care nu performeaza,iar Basescu alaturi de PDL nu au performat si trebuie schimbati pe cale democratica, ori tocmai de aceea directia in care incearca sa miste lucruril, este spre dictatura si nu spre democratie.
    Nu inteleg de ce nu invatam din propria noastra istorie de ce consideram ca nu se poate gasi o optiune mai buna.Se poate si mai rau ? Da, dar hai sa incercam sa vedem cum e alta optiune !
    E valabil si pentru incetineala cu care l-am schimbat pe Iliescu si pentru prostia de al re-vota pe Basescu.

    RăspundețiȘtergere
  15. mm:Subiectul dezvoltat de Radu Golban este de extrem interes ca si cel al Tezaurului Romaniei care trebuie recuperat de la rusi,o sa fac o postare separata pentru aceste subiecte.

    RăspundețiȘtergere
  16. Intrebarea este in felul urmator:cu cine ar putea fi schimbat Basescu ???Cu Duca?...Ponta...Crin? etc
    Sau poate se urzeste la putere UDREA?
    Dece!?! l-au re-votat pe Basescu ? aici este enigma...cei in competenta trebuie sa faca o analiza si daca trebuie schimbat schimbati-l...
    printr-o adevarata revolutie, daca nu vrea sa plece de buna voie ... asta ar face-o ptr.binele poporului lui .
    daca ,ar pleca...pupic,mm

    RăspundețiȘtergere
  17. Intr-adevar o mare prostie realegerea marinarului la conducerea tarii. Din pacate trebuie sa-l mai suportam inca patru ani... asta cine mai rezista(traieste) in conditiile actuale si poate si mai dificile cele care urmeaza!

    RăspundețiȘtergere
  18. pe Videanu dece lau dat afara pentru ca a furat mult este mana in mana cu basescu

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu stiu cine ar trebui sa vina in locul lui Basescu,dar cred ca ar trebui sa incercam pe altcineva.
    Poate asa cum aparuse Iohanis ca o varianta plauzibila de prim ministru , ar putea sa apara si cineva promitator pentru functia de presedinte.
    Re-votarea lui Basescu a fost pe de o parte cauzata de spaguirea populatiei(intern si extern) si pe de alta parte de monumentala gafa(cu Vantu) a lui Geoana alaturi de prestatia acestuia destul de slaba in campanie.
    In ceea ce priveste debarcarea echipei Berceanu,Blaga,Videanu aceasta actiune dorita de Basescu de mult, se inscrie in linia de care vorbeam a drumului catre dictatura.
    Basescu a dorit sa scape de greii PDL din preajma sa si sa-si regrupeze fortele doar cu Udrea in directia acapararii intgrale a puterii si a resurselor financiare ale tarii.

    RăspundețiȘtergere
  20. Serghei ! in sept 2010 Videanu declara intr-o conferinta de presa, gruparea Blaga-Videanu-Berceanu nu exista ,ci este o "eroare mediatica"
    Mai declara ca a vrut de mult sa se retraga de la minister ,mai mult democrat-liberalul sustine ca intentiona sa paraseasca Executivul inca de la inceputul acestui an,pe ideea de a se retrage din Guvern ptr.a ajuta partidul.
    Deci partidul are mai multa nevoie de el ? in ce sens ?
    Nu inteleg poate imi zici si mie mai mult...

    RăspundețiȘtergere
  21. Videanu mai declara ca PDL e o problema care tine si de functionarea partidului.Acest partid
    are niste resurse extraordinare adaugind si ce planuri de viitor are cu PNL....bla,bla...pupic,mm

    RăspundețiȘtergere
  22. pdl ul are planuri mari, si-a pus oameni in puncte cheie, a schimbat legi,deci nu va astepatati sa plece prea devereme....basescu la fel, mai are 4 ani de mandat, si dupa aceea, cine stie...:)cum a mai zis cineva, posibil o alinata cu pnl..iar asta nu e un lucru neaparat rau!

    RăspundețiȘtergere
  23. ce curva este politica asta...

    RăspundețiȘtergere
  24. Basescu nu vrea sa plece,PDL nu vrea sa plece dar eu cred ca vor pleca,daca nu de buna voie fortati de vointa populatiei.
    S-au infipt ca niste capuse in punctele cheie ale economiei,sug tot ce pot si nu vor sa-si dea drumul si noi ne ducem la vale intr-un ritm destul de accelerat.
    Am tot fost plecat in provincie si acolo lucrurile sunt cu mult mai grave ca in Bucuresti,pe romaneste se numeste "saracie lucie"
    Oricum, chiar daca vom fi moi (ca intotdeauna,caci romanul e rau de gura dar atat), termenul limita este 2012 cel al alegerilor parlamentare.
    Eu sper sa nu ne lungim pana acolo, ca sa nu ajungem intr-un punct in care redresarea economica devine aproape imposibila.

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...