vineri, 22 octombrie 2010

Imagini vernisaj 1989 - Galeria "Caminul artei"











Mama, tata si nepotul meu Razvan

Dan Haulica, sotia sa si un alt critic

Cora




Donca
Eu cu cu prieten Paul

Tata,Bradut Covaliu (pictor),Viorel Marginean(pictor)



Alexandru Marginean ,Sergiu Nicolaescu ,Roxana Papa(pictorita)

Miki Voicu

Alexandru Marginean(pictor), Sorin Papa(designer)



Sergiu Nicolaescu

Dan Haulica(critic)






Eu cu criticul de arta care a facut prezentarea expozitiei

16 comentarii:

  1. ce frumosi sunteti...tu si cora :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. maestre, ai fost si vei fi un om de mare valoare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Serghei erai prieten cu Sergiu Nicolaescu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Fan Serghei :Prieten este mult spus,mai degraba cunostinte.Oricum cele mai multe dintre persoanele ,care ulterior revolutiei au avut diferite incercari de a se prezenta ca dizidenti,nedreptatiti, erau in anturajul nostru,beneficiind de diferite avantaje.In aceasta categorie intra si artisti,regizori,scriitori,critici de arta si oameni din zona politicului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc de raspuns! La fel ca in toata tara, printre criticii "infocati" ai fostului regim comunist s-au aflat, culmea, cei care nu au dus-o rau si chiar au fost protejati de conducerea de atunci, calatorind si in strainatate.

    RăspundețiȘtergere
  6. mie sincer mi-ar fii rusine sa mai scot pozele din trecutul meu mizerabil si mai aduc aminte la oameni ce ratati am fost.chiar imi pare rau.bine ai duso si atunci si acum, ce sa-i faci de dai dupa vremuri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Martinel, javra dracului, nu mai intra pe blog-ul asta,daca esti atat de afectat, dobitocule! Nu-i prima data cand te bagi ca prostul in seama si chiar nu-i treaba ta ce poze sunt postate aici, poate ca pe altii ii intereseaza. Tu intra pe paginile celor cu trecutul glorios, saraci si cinstiti si vezi-ti de viata ta de cacanar, retardatule!
    P.S. Daca esti atat de hotarit, hai sa ne intalnim sa-ti arat in concret cum stau lucrurile!

    RăspundețiȘtergere
  8. marele fan serghei: suna-ma la nr de tel 0748212222 , sa iti arat eu cum stau lucrurile. eu chiar il simpatizez pe serghei.

    RăspundețiȘtergere
  9. nea serghei o ardea gen miami vice cu costumul alb si cu freza:)barbat bine oricum

    RăspundețiȘtergere
  10. Au fost vrtemuri frumoase, cu bunele si relele perioadei.Aveam parte de un regim favorizat dar asta nu inseamna ca in ultimele ierni nu ni se racea spritul fara ghiata in pahar in casa!
    Draga Martinel :Nu ma plang si nu-mi e rusine nici de ce am fost si nici de ceea ce sunt.
    Am coloana vertebrala la mine ca intotdeauna si de aceea pot sa tin capul sus.
    Nu mi-a dat nimeni nimic de pomana si nu au stat cainii cu covrigi in coada la coltul strazii mele, drept pentru care daca nu o duc rau este propriul meu merit, ceea ce iti doresc si tie!

    RăspundețiȘtergere
  11. Serghei ce sa-ti zic, stii cum e lumea de azi dresata, fiecare joaca cate-un rol, daca te uiti in jur cati nu sunt nasul Marlon Brando, intelectuali rafinati, aristocrati s.a.m.d; ia-l pe "prietenul tau" Voicu de-n fiecare dimineata se da-n oglinda pe vreun dirijor. Tu intri intr-o clasa aparte,nu te-ai vandut si-ti joci propriul rol care nu-ti iese rau. Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  12. Super corecte tablourile! Ai si culoare si compozitie super misto! Serghei lasa "bagabontzeala" si picteaza! E pacat sa-ti lasi talentul nefolosit!

    RăspundețiȘtergere
  13. Oamenii aceia de la vernisaj chiar erau si sunt inca nume sonore in arta plastica si critica de arta: Marginean, Covaliu, Haulica. Orice societate, socialista sau capitalista, isi are "clasa ei de sus". Si Mizil facea partea din "high-life-ul de atunci".
    Copii demnitarilor de atunci aveau oricum mai multa scoala si mai putine figuri fata de copii parvenitilor din politica si societatea de azi.
    Foarte bine ca aperi memoria prietenului tau Nicu Ceausescu. Raposatul taica-miu l-a cunoscut personal in UTC prin 75-76 si a fost impresionat de prezenta lui. Un tip destul de nonconformist, imbracat modern, dechis la dialog si care parea ca nu prea suporta linguseala "cateilor". Multi dintre "catei" UTC de atunci sunt "javre" in PSD..sau PDL acum. Dar au uitat!
    Din nou, respect pentru pictura ta!

    RăspundețiȘtergere
  14. tablouri de 2 lei.................

    RăspundețiȘtergere
  15. Criticul care prezenta expoziţia se numes Mihai Ispir. Era considerat o speranță a criticii de artă de la noi, fiind practic deja afirmat ca un critic important ; avea să moară peste câţiva ani, la începutul anilo nouăzeci.

    RăspundețiȘtergere
  16. Tablourile nu mi se par deloc "de doi lei", cum opinează cineva. Cred că mai degrabă se poate spune că sunt tablouri așa-zicând de valoare medie, absolut "onorabile ".

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...