vineri, 4 iunie 2010

Unde e democratia ?

Ma uit la televizor si raman stupefiat de obraznicia si raspunsurile unor oameni politici (pdl).Isi permit sa-si bata joc si sa umileasca acest popor fara nici un pic de jena!
Atata minciuna si demagogie,furt pe fata !Sa-ti permiti sa nu raspunzi la intrebari adresate de publicul larg,de poporul de care ai fost ales, sa ignori reprezentantii presei sau mai mult sa-i repezi cu tupeu,de parca te-ai intreba cum isi permit sa-ti puna intrebari incomode, tocmai tie care esti la putere !
Se pare ca democratia a fost uitata si dictatura incearca acapareze mediul politic !

15 comentarii:

  1. Din cate stiu astia care isi bat joc acum de noi , au fost si inainte si au fost realesi prin vot democratic , deci democratia este prezenta si din moment ce poporul i-a votat , ne cam meritam soarta. Nu vezi ca le taie 25% din salar si ei danseaza la mitinguri , pai daca asa au inteles ei sa-si arate nemultumirea, scuza-ma dar nu merita nici cea mai mica compasiune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Serghei! Ai auzit ca a castigat Valentin Ceausescu dreptul pe mormintele parintilor sai dupa 4 ani de procese? Cica ar vrea sa ii deshumeze...

    RăspundețiȘtergere
  3. din pacate se vede ca ne-am invatat sa inghitim orice...rabdam cu calm si toleram orice: minciuna, prostie, prosta crestere, bataie de joc s.a.m.d...basescu si gasca lui sunt de neoprit....pana intr-o zi cand vor da socoteala...totul are un sfarsit. de asta sunt sigura. ma bucur foarte mult pentru Valentin ca a castigat ceea ce trebuia.sper ca sufletul Zoei sa-si gaseasca acum linistea, stiu ca a plecat dintre noi cu amaraciunea ca nu a putut sa aprinda o lumanare la mormantul parintilor ei.multe au mai avut de patimit copii astia extraordinari a lui Ceausescu. daca ar mai fi trait Nicu, ar fi dat clasa multor asa zis "politicieni" din tara asta!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Unde e democratia?! E la fiecare dintre noi, dar sta degeaba. Se profita de fraierimea, lasitatea si ignoranta romanului la maxim. Romanul pune botul la orice rahat i se pune pe masa, iar un exemplu concret de rahat pansat esti chiar tu Serghei.
    Daca il intrebi pe un 'sus pus' de ce ai avut ghinionul sa te nasti aici, iti va raspunde ca trebuie sa fii multumit, ca puteai sa te nasti in Somalia, Gabon, Ciad sau alte zeci de state sub Romania.Si mai ai putin si-l crezi..
    Recomand o melodie care expune probleme mai grave.Aici

    RăspundețiȘtergere
  5. Din Pacate

    http://www.trilulilu.ro/asternut/770791eeac273e

    NO COMMENT

    RăspundețiȘtergere
  6. Sarcasm: "Cum ne formam adeptii" http://www.youtube.com/watch?v=e3MvUdG4mjg&feature=player_embedded#! TRAGIC

    RăspundețiȘtergere
  7. ba da chiar esti un Prost te bagi si tu in seama nu ai altceva de facut

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca il scoti din contextul Romaniei,pustiul manelist e tare rau de tot, in context din pacate devine cu adevarat tragic !

    RăspundețiȘtergere
  9. Intotdeauna cand vine vorba de Zoia ma gandesc la complexitatea personajului,era o intelectuala de marca, matematician pasionat de poezie.
    Pe mine drept sa spun ma omora,in agitatia meselor cu prietenii,in ceata difuza a spriturilor noastre, incepea sa recite poezii,ore in sir...asociati imaginea cu personalitatea mea de a dreptul turbulenta din tinerete...

    RăspundețiȘtergere
  10. Serghei cand mai apari la tv ?? vezi poate poti sa faci rost de emisiunea de pe 19 mai de la otv.

    RăspundețiȘtergere
  11. Emisiunea de pe 19.05.2010 este pe youtube.Cauta "iesire din criza serghei" si sunt toate partile.

    RăspundețiȘtergere
  12. serghei astia sunt acu' la Snagov ! spune la lume pe unde pot intra sa le ia gatu' !!! rusine pdl, rusine basescu ! esti tare omule, sanatate

    RăspundețiȘtergere
  13. Salut Serghei, vezi ca ti-a facut cineva un cont de homosexual (cu poze) pe matrimoniale.ro. Cred ca Madalin... http://www.matrimoniale.ro/serghei

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim (06.06.10):Am inteles ca "presedintele nostru iubit" a venit la Snagov pe blat intr-o Dacie.Sunt curios ce o sa mai inventeze pe masura ce popularitatea care este in cadere libera o sa capete valori negative !
    aaa - nu am gasit contul mentionat , o sa-l caut , dar ce poti sa faci daca lumea e nebuna?Orice poate sa se pretinda oricine pe internet . Mai facuse unul si un blog folosindu-se de numele meu cu o insiruire de cuvinte tiganesti..
    S-ar putea sa ma duc diseara la OTV , dar nu stiu inca sigur.Va anunt daca se confirma !

    RăspundețiȘtergere
  15. Daca vreti un comentariu genial despre Romania, urmariti va rog monologul baiatului asta. Mi se pare ca in 8 minute suprinde intreaga esenta a mentalitatii acestui "popor" http://victor.auto-tehnica.ro/?p=128 sau http://www.youtube.com/watch?v=WSsBUdHrqao&feature=player_embedded

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...