vineri, 18 iunie 2010

Adevarul despre Nicu si povestea accidentului

Cel mai usor este sa dai cu noroi! Nu conteaza in cine, in oricine !
Principiul dupa care functioneaza presa in ziua de azi este : spunem o minciuna interesanta azi, chiar daca nu avem nici o dovada in sprijinul ei, ce conteaza ?
Chiar daca maine suntem obligati sa dam o dezmintire a stirii, facem un anunt mic, cu litere ilizibile undeva jos de tot, unde oricum nu se mai uita nimeni si gata , am remediat !
Care sunt probele aduse in sprijinul afirmatiei ca Nicu era la volan?
Ca asa a banuit translatoarea (numita d-na Calinescu) care a spus "Toti stiu ca a fost Nicu Ceausescu" conform relatarilor d-lui Erwin Wickert.
Proba tare de tot!
Cat de fantasmagorica este povestirea si cat de departe autorul de realitatea romaneasca a vremii se vede cel mai bine din continuarea povestirii, redau “Din câte se auzea, Nicu a fost trimis repede cu avionul în Elveţia"
De ce sa-l trimita in Elvetia si cine? Elena Ceausescu, Nicolae Ceausescu ? Si de frica cui?
In rest, ce sa mai comentez, in articol sunt redate ca probe covarsitoare si : anuntul mortii fetei (eveniment tragic pe care nu il contesta nimeni, dar care nu confirma sau infirma autorul) si un altul in care este relatat ca evenimentul a fost provocat de soferul George Raschitor !!!
Eu pot sa va spun, ca desi nu am fost prezent la locul accidentului, stiu atat de la Nicu, cat si din discutiile de acasa si din lumea pe care o frecventam in acel moment: nu a fost Nicu la volan !

13 comentarii:

  1. Eu te cred ca e cum zici tu. Nu ar fi avut nici un sens sa fi ascuns acum autorul daca acesta era Nicu Ceausescu. Chiar nu mai are cum sa-l afecteze in vreun fel. Mai trist e ca astia nici pe morti nu-i lasa in pace...

    RăspundețiȘtergere
  2. Are mare dreptate Rica, chiar daca el era vinovatul (lucru pe care nu il cred) ce relevanta ar mai avea acum?

    RăspundețiȘtergere
  3. Azi la Acces Direct,Madalin Ionescu a dezbatut acest subiect si a afirmat ca nu ar putea spune ca este prieten cu tine, cand a fost intrebat de nevasta-sa lu' ala care a facut parnaie la accident.Nevasta-sa lu ala a mai zis de tine Serghei ca esti un !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu trebuie sa va spun , caci va inchipuiti cat de mult imi pasa de spusele lui x, y sau z, cat despre Madalin I cred ca nu a mintit.Am crezut ca suntem prieteni, dar nu suntem,ne despart principiile !
    Pana la urma adevarul iese la iveala in toate cazurile( vezi Madalin I),trist este cand iese la iveala dupa ce minciuna, face ravagii in viata unora sau altora dintre noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara Serghei,
    Ce zici, o fi bolnav CatalinL (parca asa se semna) de nu posteaza nici un comentariu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu sa-i odineasca in pace pe toti cei trecuti in lumea celor drepti! Din nefericire istoria o scriu "invingatorii", nu caracterele!

    RăspundețiȘtergere
  7. PACAT CA LA NOI NU SE VREA AFLAREA MULTOR PROBLEME

    RăspundețiȘtergere
  8. Degeaba te vei chinui maestre. Tara noastra este mai plina de hoti si mafioti decat inainte.

    RăspundețiȘtergere
  9. MA INTREB CE O FI IN MINTEA LOR CAND SE APUCA DE ASA UN "CAZ"? VUM SA RASCOLESTI CU CIZMA IN TARANA OMULUI ASTA CARE E DUS?? RAMAN STUPEFIATA DE MOJICIA ACESTOR INDIVIZI. AM RAAS FARA CUVINTE. PACAT DE NICU, NU MERITA ASA CEVA. DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA SI PE FEMEIA DECEDATA.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai luat o piatra de pe sufletul romanilor cu dezvaluirea asta. In perioada aia mii de oameni au fost acuzati si arestati pe nedrept (printre ei profesori universitari, doctori, ziaristi..), batuti si siliti la munca, dar romanii nu puteau dormi din cauza lui Nicu Ceausescu. Saracu'.. A fost acuzat pe nedrept..Vai.. Spune-ne unde e Elodia si ce culoare au chilotii lui Horatiu si ai scos Romania din criza.

    RăspundețiȘtergere
  11. IN CONTINUARE MINTITI CU NERUSINARE, STITI BINE CA NICU A OMORAT-O PE DOINITA

    SA VA FIE RUSINE

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu nu sunt Harap Alb si nici Fat Frumos venit pe un cal alb sa se lupte cu Zmeul,nu sunt judecatorul problemelor trecute, prezente sau viitoare din tara asta, incerc insa, pe cat posibil, ca adevarul istoric sa fie respectat.
    S-au spus despre perioada premergatoare lui 1989 adevaruri, dar si multe minciuni si inventii.
    Ca unul care a petrecut o mare parte din tinerete alturi de Nicu, in aceeasi casa cu el (el statea in casa noastra) cred ca am datoria morala de a spune adevarul, daca el este mort si nu o mai poate face!
    In masura in care fiecare dintre noi are coloana vertebrala, asa ar trebui sa faca, pentru partea de istorie, in care viata traita, ii da dreptul sa spuna ceva.

    RăspundețiȘtergere
  13. si atunci d-le Serghei cu tot respectul poate ca el nu v-a spus despre accident de frica parintilor nu?

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...